Hallo, ik ben…

Marcom specialisten en copywriters en heb je in álle soorten en maten. Dus waarom zou je nou juist met mij willen werken?

Nou, ik ben proactief, pragmatisch, resultaatgericht, enthousiast, toegankelijk, leergierig en doortastend. Ik denk in kansen. Is er toch een probleem?  Dan ga ik op zoek naar een oplossing, samen met mensen uit de organisatie. Of dat nou de algemeen directeur is of een back office medewerker. Tijdens dit proces komen we met elkaar tot vernieuwende inzichten en de mooiste ideeën.

Ik vertaal strategische doelen en kansen naar een goed onderbouwd en concreet plan. Voor de uitvoering steek ik graag de handen uit de mouwen. En niet onbelangrijk: ik zorg voor een goede afronding en evaluatie met aanbevelingen en praktische handvatten. End to end!

Mijn ervaring is heel divers. Om maar eens wat te noemen: multimediale campagnes, ontwikkelen productproposities, marktonderzoek, klantsegmentatie, leadgeneratie, online marketing, Adwords campagnes en zoekmachine optimalisatie, content management, grote en kleine klantevenementen, beurzen, schrijven van publicaties. Voor diverse doelgroepen: consumenten en bedrijven van grote corporates tot startende ondernemers, nationaal en internationaal actief.

De combinatie van mijn brede ervaring en mijn enthousiaste en pragmatische instelling is mijn kracht! Hiermee kom ik snel tot de kern, leg ik verbindingen en zie ik zaken in de juiste context. Ik werk naar een oplossing en zorg voor tastbaar en duurzaam resultaat. Kort samengevat: Ik regel het voor je!

 

“Sigrid is a dedicated, energetic and enthusiastic interim professional with a broad skillset in online marketing and committed to deliver concrete results. Pleasure to work with her!”

Bart
Manager Digital and Trade Marketing at Bayer

“Kom maar op met dat werk!”, geen klus is Sigrid teveel. Ze werkt daarbij doelgericht, stelt kritische vragen en betrekt alle stakeholders. Met haar hands-on mentaliteit en pragmatische instelling zet Sigrid binnen de tijdslijnen een goed resultaat neer. Heel fijn om met zo’n energiek persoon samen te werken!”

Antonet
Business Developement Manager ABN AMRO Lease

“Ik heb ruim een jaar met Sigrid samengewerkt bij Reaal P&C. Het was een feest om met haar te werken. Sigrid is vakinhoudelijk erg sterk en tegelijk heel hands-on. Ze brengt projecten van A naar Z en gaat hierbij geen enkel obstakel uit de weg. Haar positieve houding en enthousiasme zijn erg aanstekelijk bovendien. Kortom, heb je de kans om met haar samen te werken… DOEN!"

Suzanne
Marketing Manager Reaal

“Wij hebben bij ABN AMRO Marketing Zaken heel veel samen gewerkt. Sigrid is altijd een super collega geweest; type handen uit de mouwen, open voor vernieuwing, een nieuwsgierige, maar ook kritische blik, een teamplayer en heel loyaal en betrouwbaar. Daarnaast gewoon een leuke collega. Keihard werken, maar altijd in voor een lolletje.”

Petra
Marketing International ABN AMRO
Brand Angels logo

Omdat ik het heel leuk en leerzaam vind om met andere ondernemers samen te werken, maak ik ook onderdeel uit van het collectief Brand Angels. Een veelzijdig en creatief team dat samen concepten ontwikkelt voor ondernemers die net als wij houden van échte merken! Lees er alles over op onze site.